TEMPUR Zen er utviklet og designet for minimalistiske hjem som prioriterer design og

Klikk for å se kun bildet
klare linjer. Samtidig er komforten med TEMPUR Zen den rene meditasjon.

TEMPUR Zen består av en 12 cm tykk, høyelastisk madrass som leveres med en 7 cm TEMPUR overmadrass. Trekket på både madrassen og overmadrassen er sydd av møbelstoff av ypperste kvalitet, mens det på liggeflaten er sydd i bløt velur som kan strekkes for å sikre den optimale TEMPUR-effekten. Trekket er slitesterkt og lett å rengjøre, enten ved å børste det eller ved å vaske det på 40 grader.

TEMPUR Premium`s elegante designe passer inn i moderne hjem som legger vekt på

Klikk for å se kun bildet
både funksjonalitet og rene linjer. TEMPUR Premiums komfort gir deg følelsen av å sveve gjennom søvnen.

TEMPUR Premium-madrassen er en 15 cm høyelastisk kombinasjonsmadrass med en 3,5 cm TEMPUR-overmadrass. Trekket på både madrassen og overmadrassen er sydd av møbelstoff av ypperste kvalitet, mens det på liggeflaten er sydd i bløt velur som kan strekkes for å sikre den optimale TEMPUR-effekten. Trekket er slitesterkt og lett å rengjøre, enten ved å børste det eller ved å vaske det på 40 grader.

TEMPUR Signature. Design og kvalitet er i særklasse med TEMPUR Signature. Vi har

Klikk for å se kun bildet
lagt stort vekt på både materialer og funksjonalitet. TEMPUR Signature er ren luksus, noe du kan skjemme bort kropp og sjel i.

TEMPUR Signature-madrassen er en 20 cm høyelastisk kombinasjonsmadrass med en 3,5 cm TEMPUR-overmadrass. Trekket på både madrassen og overmadrassen er sydd av møbelstoff av ypperste kvalitet, mens det på liggefl aten er sydd i bløt velur som kan strekkes for å sikre den optimale TEMPUR-effekten. Trekket er slitesterkt og lett å rengjøre, enten ved å børste det eller ved å vaske det på 40 grader.

Tempur UNO Markedets flotteste seng med elektrisk regulerbare sengebunner og

Klikk for å se kun bildet
Tempur combi 20 cm.
TEMPUR Uno seng tilbyr optimal søvnkomfort og muligheten for aktiv hvile og avslapning. Leveres i hvit, valnøtt, bjerk, eik og kirsebær utførelse. Merk bestillingen med den fargen som ønskes.
Her vist i hvit!

Gå til startsiden