Derfor valgte skilandslaget Tempur

 

FIRE GRUNNER TIL AT DET NORSKE LANDSLAGET I LANGRENN VALGTE Å SOVE PÅ TEMPUR

Fire grunner til at forbildene på landslaget i langrenn valgte å sove på nettopp TEMPUR. og hvorfor er dette viktig for deg?

Trykkavlastning: En unik egenskap Tempur har er at materialet fordeler vekten likt på hele madrassens overflate, slik at man ikke får trykk på kroppen. Dette gjør at man ligger mye roligere, fordi man ikke har behov for å snu seg for å få blodet til å strømme til alle deler av kroppen. Du vil få en dypere og mer sammenhengede nattesøvn, noe som er utrolig vikitg for å fungere optimalt i hverdagen.

Bevegelsesabsorpsjon: Tempur-materialet absoberer bevegelse. Dette gjør at man ikke vil merke om partner beveger seg. Denne egenskapen er helt unik for Tempur materialet – bare kom innom din nærmeste Tempur-forhandler å prøv, så vil du merke forskjell fra andre senger. Du vil eksempelvis ikke merke om partner legger seg eller våkner til andre tider enn deg selv, da du fortsatt ligger helt i ro. Dette gir deg en mer stabil søvn.

Former og tilpasser seg: Materialet former og tilpasser seg etter eksakt din kroppsform. Du kan velge akkurat den fastheten du selv ønsker, om det er myk, medium eller fast. Materialet vil tilpasse seg til deg uansett. Madrassen vil gi deg støtte hvor du trenger det, og være myk og forme seg etter kroppen hvor du ønsker det. Den former seg uansett liggestilling. Du kan ligge slik du liker best, og vite at kroppen den får den støtten du trenger.

Varig kvalitet: Tempur kan garantere at sengene varer i minst ti år. Derfor er det 10 års full garanti, til og med på overmadrassen! Tempur er utviklet for å gi støtte, natt etter natt, år etter år. Garantien går på at madrassen ikke skal få groper eller ujevnheter i løpet av en 10 års periode.

 

0